dimarts, 19 d’octubre del 2010

Castanyada 2010

És el temps de collir castanyes, la castanyera, la castanyera ven les castanyes de la muntanya a la plaça de la ciutat…”













Benvolgudes famílies:

La castanyera està arribant al nostre centre amb dues activitats per a la setmana del 25 al 29 d’octubre i us les volem recordar:
· De 16:30h a 18:15h: Una castanyera vendrà castanyes i loteria de Nadal pels voltants de la pista de futbol a pares, mares, nens, nenes, avis, àvies, tiets, tietes… perquè les puguin tastar.

· De 17:00h a 18:15h: Els nens i les nenes que s’han apuntat al taller de panellets el faran al menjador.

Per poder realitzar correctament el taller de panellets us informem com es durà a terme:

- El dijous 21 d’octubre penjarem als taulers d’anuncis el llistat dels nens i nenes apuntats al taller amb el dia que els correspon. També posarem el nom dels pares i mares que ajudaran a la venda de castanyes i a l’elaboració de panellets.

- Els nens i nenes d’Ed. Infantil que surtin a les 16:30h es quedaran per la pista de futbol fent una visita a la castanyera o pels voltants del centre fins que arribin les 17:00h. TOTS ELS NENS I NENES HAN D’ESTAR ACOMPANYATS PER UN ADULT MENTRE NO COMENCI EL TALLER.

- Els adults portaran a TOTS/ES els/les nens/es fins el menjador del centre per l’entrada del porxo. Un cop al menjador, es podran quedar al taller o marxar i tornar a les 18:15h a buscar els nens i nenes.

- És aconsellable que els nens i nenes portin roba còmoda i que es pugui tacar.



L’AMPA US DESITJA MOLT BONA CASTANYADA A TOTHOM!!!


L’AMPA del CEIP Primavera.

ampaceipprimavera@yahoo.es

http://escolaprimavera-ampa.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada